top of page

ТОП АТМСФЕРНИХ ТА БЮДЖЕТНИХ ЗАКЛАДІВ В ЦЕНТРІ  КИЄВА


Завітали до Києва і не знаєте де смачно поїсти в атмосферній обстановці та наробити безліч яскравих фото на згадку в Інстаграм? Ми допоможемо Вам підібрати ідеальний заклад в центрі Києва,  який точно залишить після себе приємні враження та ситий шлунок. І  що дуже добре  – не розчарує  Ваш гаманець.










Уявіть собі, що Ви прийшли поснідати і водночас потрапили на лекцію чи відкриття виставки художнього мистецтва. Уявили? А ми завіряємо Вас, що уявляти не потрібно. “AVANGARDEN GALLERY. FOOD&VINE”. Це унікальне місце, де щомісяця змінюються арт-інсталяції та щодня проходять різноманітні заходи: від лекцій-дискусій до занять йогою. Кухня цього закладу вразить Вас не тільки бюджетністю, а й незвичайним поєднанням Українського та сучасного стилю. Це Рай для цінителів мистецтва та любителів нової незвичайної кухні.






Наступний заклад, який ми рекомендуємо відвідати, має неймовірну енергетику та атмосферу. Це кондитерська-пекарня “ЗАВЕРТАЙЛО”

  • Надзвичайно смачна випічка ручної роботи, приготовлена з любов’ю за спадковими рецептами та родинними історіями. 

  • Величезна кількість видів кави з незвичною подачею. 

  • Сезонність та виразність смаків.

  • Комфортна та інстаграмна локація.

Заклад з сімейною, затишною та мрійливою енергетикою вже чекає на Вас.





Як часто Ви чули вислів: “Грузинська кухня – найкраща” ?  Але що робити, якщо Грузія так далеко, а хочеться спробувати справжні грузинські делікатеси? Заклад  “MAMA MANANA”  пропонує Вам великий вибір страв. Це найкраща мережа ресторанів грузинської кухні в Україні.  Шанувальники таких страв обов'язково залишаться з добрими враженнями, а якщо Ви наважилися вперше спробувати і зануритися в нову для Вас культуру, персонал обов'язково допоможе підібрати страву на Ваш смак. У будь-якому разі незадоволеними і не ситими Ви звідти не вийдете.





“БУДИНОК   ВЕЛИКОГО  ДИВА”.  Ні, це не музей і не арт-простір.  Це диво. Диво кулінарії та вражень від побаченого. Заходячи до цього ресторану,  мимоволі виривається "Вау!".  Навіть якщо у Вас немає Інстаграму,  в цю ж хвилину Вам захочеться зареєструватися і швидше викласти фото страв, щоб їх красу побачив весь Світ. Великий асортимент страв,  нопоїв,  десертів, які виглядають,  як  витвір мистецтва і мають широкий  діапазон   смаків. Це ідеальне місце для крутих фото,  для  посиденьок  з  друзями,  колегами  і  сім’єю. Ви  будете  в захваті  тому,  що “БУДИНОК  ВЕЛИКОГО  ДИВА”  дарує  не лише смачні та дуже естетичні зовні страви, а й яскраві емоції. 





Якщо Ви любитель відірватися і провести  шалений вечір,  то наступний заклад точно Вам сподобається.  “БОЖЕВІЛЬНИЙ  БАР”  зібрав  у собі найяскравіших  та найкрутіших барменів.  Величезне меню авторських коктейлів, а також класичних.  Меню страв теж змушує облизнутися. Закуски, повноцінні страви, великий асортимент різних напоїв і все це дуже піятні ціни. “БОЖЕВІЛЬНИЙ  БАР”  –  самий стильний бар у Києві з унікальною рецептурою.  Ну  що,  захотілося відвідати?  То чого ж Ви чекаєте?





Чи любите  Ви  млинці?  Кафе  “PANCAKES”  –  це бюджетний заклад з широким асортиментом.   Воно змінить Ваше уявлення про млинці назавжди. Смачні та ніжні панкейки на будь-який смак та колір.   Ідеальне місце, яке можна відвідати з друзями,  родиною та  близькими.  Обговорити  спільні  плани  та  насолодитись  смаком  і  ароматом  свіжеспечених  солодощів. Затишна обстановка,  найсмачніші десерти,   панкейки,  запашна кава.  Все це звучить як бездоганний сніданок.  І не лише сніданок.   Порадуйте себе та близьких, спробуйте млинці ручної роботи,    спробуйте  на смак  любов!







“СЕНС”.  Цей заклад має велику популярність  серед  любителів  книг. Тому що це не просто кафе, це книгарня.  Ідеальний заклад,  де можна  смачно поїсти,  почитати  у тиші,  попрацювати  та навіть  купити  лімітовану книгу.  Це дуже атмосферне та затишне місце з унікальною добіркою літератури. Великий вибір кави,  сендвічів,  перекусів,  смаколиків  та  вегетаріанське меню. Також   рекомендуємо   скуштувати  солону  вівсянку,  бо саме  у цьому  закладі  вона  неймовірно  смачна.   Це місце,  де  час зупиняється. Улюблена книга,  улюблений сендвіч,  улюблена кава  –  це все,  що потрібно  для  щастя  будь-якому   читачеві.





Один з найбюджетніших закладів,   де  готують дуже  смачну  пасту  –  “CIRCOLO CENTRALE”.  Цей ресторан порадує  Вас  своєю колоритною  їжею,  приємним  інтер’єром  та  вишуканим  домашнім меню.  Безліч  гарячих та холодних страв, закусок,  гарнірів,  супів,  десертів  та напоїв. Також,  в ресторані  можна  скуштувати  дуже смачний  та м’ягенький  хліб  з  власної  пекарні.  Дійти  до  закладу можна менше ніж  за  хвилину  від  метро Золоті  Ворота.  






Всі  ці  заклади  розташовані  в  центрі  нашої  столиці.  Обирайте той,  який Вам  більше до душі,  а ще краще  –  завітайте в кожен з них.  Це може  зайняти декілька днів, а якщо  Ви з іншого  міста та бажаєте завітати до Києва,  погуляти,  відвідати  найкращі  заклади,  то мережа  хостелів  Hostel24  обов’язково  допоможе  Вам  затишно та бюджетно облаштуватися  в  сердці  нашої  столиці.

4 перегляди

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page